Over ons

Wij zijn zorggroep Kempen

Geudens Lieze

Zelfstandig verpleegkundige / voedingsdeskundige

Ik ben 26 jaar, bachelor verpleegkundige en heb 5 jaar ervaring op een spoedgevallen dienst. Tijdens mijn job op spoedgevallen werkte ik in zelfstandig bijberoep in de thuisverpleging. Toch merkte ik dat mijn passie ligt binnen de thuisverpleging. Daarom ben ik sinds januari 2023 fulltime zelfstandig thuisverpleegkundige geworden.

Lieze Zorggroep Kempen
Kaat Van Gestel - zorggroep kempen

Kaat Van Gestel

Zelfstandig verpleegkundige

Ik ben 23 jaar en werk sinds 2022 in de thuisverpleging. Tijdens mijn stages ben ik mijn hart verloren aan de thuiszorg, waardoor ik mijn werk elke dag met veel enthousiasme doe. De mensen zorg op maat verlenen zodat ze zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven, dat is waar ik het voor doe!

Camille Vereecken

Zelfstandig verpleegkundige

Ik ben 27 jaar en werk sinds 2019 in de thuisverpleging.
Na mijn stage in de thuisverpleging ben ik mijn hart in deze sector verloren.
De mensen een warme zorg thuis bieden vind ik dan ook zeer fijn!

Camille
Sofie

Sofie Van Houdt

Zelfstandig verpleegkundige

Ik ben Sofie Van Houdt en werk als verpleegkundige op de spoedgevallen. Ik ben reeds meer dan 15 jaar werkzaam in de zorgsector maar zet nu pas mijn eerste stappen binnen de thuisverpleging. Ik heb er in ieder geval super veel zin in! 

Jouw verzorging. Onze missie.

Samen bieden wij medische zorg aan huis.

Wij zijn een compact team van toegewijde zorgprofessionals, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige medische zorg aan huis in de Kempen en omstreken. Ons doel is om een positieve impact te creëren op het leven van onze patiënten door persoonlijke en professionele ondersteuning te bieden.

Onze diensten richten zich op medische zorg aan huis, waarbij wij nauw samenwerken met patiënten en hun families om een zorgplan op maat te ontwikkelen. Wij zijn trots op onze flexibele en empathische aanpak en streven ernaar om een verschil te maken in het leven van iedereen die onze zorg nodig heeft.

Wij verlenen onze zorg in de volgende regio’s: Turnhout, Oud-Turnhout, Arendonk, Ravels, Vosselaar, Beerse, Retie en Kasterlee. Staat jouw regio er niet tussen? Neem gerust contact met ons op en we bekijken samen hoe we jou kunnen helpen.

Interesse of nood aan medische zorg aan huis?

Neem vrijblijvend contact met ons op.